Τετάρτη, Δεκεμβρίου 30, 2015

Ετοιμάζεται προγκρόμ εναντίον κάθε ελεύθερου πολίτη που έχει άποψη...

Τι σημαίνει η λέξη ομοφοβικός;
Η πιο μεστή άποψη, η πραγματική θέση ενός Ορθόδοξου Χριστιανού, χωρίς ακρότητες και αφορισμούς. Το δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής άλλωστε είναι βασικό δομικό στοιχείο μιας κοινωνίας που θέλει να ονομάζεται πολιτισμένη. 
Η κοινωνία μας άλλωστε είναι μια κοινωνία που σε μεγάλο βαθμό αποδέχεται το δικαίωμα στην ομοφυλοφιλία και δεν λειτουργεί ρατσιστικά απέναντι στους έχοντες αυτή την επιλογή. Αντιθέτως σε πολλές των περιπτώσεων υπήρξε ένα σύστημα που προέκρινε την ομοφυλοφιλία ως επιλογή μέσω της τηλεοπτικής σαβούρας. 


 Με μεθοδολογικό εργαλείο την διάλυση του θεσμού της οικογένειας ως κύτταρο και την πολτοποίηση της διακριτής θέσης ρόλων και φύλων εν μέσω αυτής.
Αυτό που βιώνουμε είναι η μετατροπή της γυναικάς σε σεξουαλικό όργανο με το πρόσχημα ενός δήθεν φεμινισμού και ενός άνδρα να παραπαίει σε ένα ευνουχισμένο ρόλο αναζητώντας ταυτότητα… Η πλήρη ασυδοσία ενός συστήματος που καθιερώνει το παρά φύσιν ως φυσιολογικό σε όλα τα επίπεδα, που έχει ως οδηγό το χρήμα, έχει οδηγήσει την κοινωνία μας σε μια παρακμάζουσα ηθική αναλγησία δίχως αξιόλογα πρότυπα σε όλους τους τομείς.
Εσείς οι «ιεράρχες» που αντιδράτε και θεωρήσατε ως μιάσματα τους ομοφυλόφιλους συμπολίτες σας πρέπει να είστε πολύ περήφανοι, γεμάτοι από το πνεύμα αγάπης…
Από την άλλη εσείς οι «λούγκρες», γιατί λούγκρες είστε, που φιληθήκατε με ράσα μπροστά στην Μητρόπολη πρέπει να διακατέχεστε από τέτοια σύνδρομα που η επίσκεψη σε ψυχιατρική κλινική κρίνεται άκρως απαραίτητη…
Δυστυχώς και από τους δύο απουσιάζει η έννοια σεβασμός…

διαβάστε παρακάτω:
Σιατίστης Παύλος: ''Ετοιμάζεται προγκρόμ εναντίον κάθε ελεύθερου πολίτη που έχει άποψη''

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια: