Παρασκευή, Ιουλίου 30, 2010

Σέχτα Επαναστατών: «ιδεολόγοι μου εσείς και εχθροί της εξουσίας»


Σήμερα θα στεναχωρήσω αρκετούς ¨αναρχικούς¨ ή μάλλον θα προσπαθήσω να τους ανοίξω τα μάτια...  Η “Σέχτα Επαναστατών” με την πρακτική της ακολουθεί πιστά το σχέδιο τρομοκρατίας της κοινής γνώμης ώστε να εμφυσήσει και να περάσει το τρομομύνημα σε όλο το Πανελλήνιο.
Πως είναι δυνατόν να επιλέγεις να αφαιρέσεις μια ανθρώπινη ζωή και να θες να λέγεσαι πρώτα από όλα άνθρωπος και που μάλιστα υποστηρίζει ότι το πνευματικό του πεδίο ξεχωρίζει από αυτό του συνόλου και της αγέλης?   Πως γίνεται να θες να πιστέψει ο κόσμος τους  λόγους που επικαλείσαι για τη δολοφονία όταν είναι το λιγότερο ηλίθιοι,  με  επιχειρήματα τραβηγμένα από τα μαλλιά και που σε σχέση με αυτά που πράττουν οι εξυπηρετητές ταγοί μας δεκαετίες τώρα είναι πταίσματα?  
Ο Γκιόλιας και ο κάθε Γκιόλιας ήταν ο μέγας δημοσιοκάφρος εξυπηρετητής που σας ενόχλησε τόσο πολύ και όχι οι Βαρόνοι της οικονομικής-πολιτικής-τηλεοπτικής ζωής που δήθεν βρίσκονται στο στόχαστρο σας…
Περίφημοι μου ''τρομοκράτες'' επιτίθεστε εναντίων αστυνομικών οπου αφήνεται σχεδόν παράλυτη μια κοπέλα και σκοτώνεται άλλους 2, το Αφγανακι παράπλευρη απώλεια και τέλος τον μέγα δημοσιογράφο του ιντερνετ…
Εύγε πρωτομάστορες. Φαντάζομαι θα ακολουθήσουν και άλλα ''άκρως επαναστατικά'' σκηνικά...
Ντροπή σας ξεφτιλισμένοι δήθεν επαναστάτες. Προφανώς θέλετε να χτυπήσετε την «ελεύθερη φωνή» των μπλογκς.  Αστοχήσατε όμως. Δεν μπορείς να κλείσεις όλα τα μπλογκ. Το κίνημα αυτό είναι η πραγματική Επανάσταση των καιρών μας καθώς  ο καθένας μπορεί να πει τη γνώμη του κι αυτό δύσκολα συμμαζεύεται. Και έτσι ξυπνάει ο λαός γιατί είναι ο μόνος δίαυλος επικοινωνίας που δεν μπορεί να ελέγξει το σύστημα.
Είστε εσείς παρέα με τους φίλους σας στα κανάλια που ''φρενάρετε'' την οργή του κόσμου και τον στέλνετε σπίτι του. Αλήθεια για το Λάκη κουβέντα στην προκήρυξη σας? Νο1 σε ακροαματικότητα και μεγάλη τηλεοπτική περσόνα και αυτός που κατευνάζει τα πλήθη…
Ξέχασα, οι πρωτοκλασάτοι στόχοι παίζουν τένις παρεάκι σας…
Στην Marfin που σκοτώθηκαν αθώοι , μήπως κάποιος ανώτερος έδωσε εντολή για αυτές τις δολοφονίες?  Έχετε καμία σχέση με αυτό? Πληρωμένοι αδίστακτοι από την εξουσία για να φοβηθεί ο κόσμος και να σταματήσουν οι πορείες και να συνεχίσει να υπομένει κάθε διαταγή της χουντοφασιστικής εξουσίας...
Ποιοί είναι οι πραγματικοί τρομοκράτες?  Ποιος κρύβεται πίσω από τις Σέχτες ? Ψωνίζεται από το ίδιο μαγαζάκι με την εξουσία? Σε αυτή την εναλλασσόμενη κληρονομική βασιλεία που λέγεται εξουσία και που φαινομενικά αντιμάχεστε πόσα καλόπαιδα από εσάς έχετε δηλώσει έμμισθη υποταγή? Είστε απίστευτα παρωχημένοι και αν δεν είστε πράκτορες πέρα από κοινοί δολοφόνοι, είστε ηλίθιοι και  βαθιά νυχτωμένοι… Το κειμενάκι σας πάντως εαν διαβαστεί  προσεκτικά αποκαλύπτει και το ποιοι πραγματικά είστε… «ιδεολόγοι  μου εσείς και εχθροί της εξουσίας»

Related Posts :



23 σχόλια:

tiktos είπε...

Τι να λέμε τώρα για την ΧΕΣΤΑ του μιχαλάκη....

Σιγαλας Μακαριος είπε...

χέστα ψηλά και αγνάντευε...τη χεστα του Κοεμτζόγλου...

OXΙά είπε...

Γιατί δεν τρως το παραμυθάκι τους να κοιμάσαι, όπως και η πλειοψηφία, τον ύπνου του δικαίου;

Σιγαλας Μακαριος είπε...

γιατι βρε Οχια μου δεν το τρως και εσύ και πολύ αλλοι...
πάμε γαμωτο όλοι μαζι να τους στείλουμε στον αγυριστο...

the passenger είπε...

καλά τα λες ρε φίλε.
τι επαναστάτες και μαλακίες.
κατ αρχάς, αν το εξετάσεις σαν πολιτική κίνηση είναι τελείως φάουλ.
με το που σκοτώνεις κάποιον αυτόματα τον αγιοποιείς.
αλλά που να το καταλάβουν αυτό τα ανεγκέφαλα.

Σιγαλας Μακαριος είπε...

έτσι ειναι φίλε σωστός...
σορυ για την ενταση στο Παναθηναικο φορουμ, βγηκα εκτος εαυτου με το συγκεκριμένο θέμα...

the passenger είπε...

εντάξει, καταλαβαίνω όσον αφορά το forum και θα έχεις καταλάβει πως συμφωνούμε σε πολλά.
τώρα, για τον συγκεκριμένο που ας πούμε τα σπάσατε δε νομίζω πως είναι στημένος.
δεν τον ξέρω προσωπικά, όσο όμως παρακολουθώ τα σχόλιά του δε μου κάνει για στημένος.
βέβαια, φαίνεται να γουστάρει Τζίγκερ. εντάξει δικαίωμά του.
θυμάμαι του είχα κάνει πλάκα για το nick name του πως είναι γαύρος και είχε φορτώσει άσχημα. είχαμε ανταλλάξει κάτι βαριά αλλά τα βρήκαμε σχετικά γρήογορα.
όμως τα είχε πάρει με πάθος επειδή νόμιζε πως τον είπα γαύρο και αυτό στην τελική το εκτίμησα.
πιστεύω πως αν ανταλλάξετε κανα δυο mail μπορεί και να τα βρείτε.
πρόσεξε, 'οχι να συμφωνήσετε, απλά να πέσουν οι τόνοι. για ένα και μόνο λόγο.
θα ξέρεις πως το μπλογκ παρακολουθείται και από ...άλλους.
ε, ας μην τους δίνουμε την ικανοποίηση πως τρωγόμαστε μεταξύ μας.
άντε, καλό Σαββατόβραδο.

Σιγαλας Μακαριος είπε...

καλημέρες φίλε. έχεις δικιο γινομαστε ρομπες μόνοι μας. Δεν καταλαβαίνω πάντως τη λογική μερικων ρε γαμωτο. Δηλαδη τι πρεπει να γινει για να καταλαβουν το ρόλο ορισμενων? Δεν μπορω να δεχτώ πως με τόση μανία επιχειρηματολογούν για τα όποια λάθη, που ειναι αρκετα, τω "νεοκοπτων" παραγοντων ενω για το Τσικενολοι τσιμουδιά. Εγω ξεφυγα γιατι αυ ον και τον Ντεγιαν τους θεωρησα στημένους, δεν αντεχω άλλο τα φερεφωνα και το χω ξαναδει το παραμυθι και στα Πρασινα Νεα. Ο Βασικακης είναι άλλο ανεκδοτο. Απλα δεν καταλαβαινει εχει κολλησει η βελόνα. Οσο να ναι ποναει ρε γαμωτο να υποθηκευεις ξανά αλλα 10 πρωταθληματα στο γαυρουά...
Να σαι καλά και καλή νέα αρχη στη wordpress... Τα λέμε και απο εκεί...

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Καλησπερίζω!

Υπάρχει ένα λαθάκι στο κείμενο!

Το αφγανάκι που γράφεις ότι είναι παράπλευρη απώλεια, δεν ειναι θύμα από επίθεση της Σέχτας αλλά από μια ακροδεξιά οργάνωση της οποίας το όνομα μου διαφεύγει.

Επόμενως, το παραμυθάκι της Σέχτας δε το τρως αλλά τη γραμμή των ΜΜΧ (Μέσα Μαζικής Χειραγώγησης) δε μπόρεσες να την αποφύγεις!

Προσοχή, λοιπόν!

Σιγαλας Μακαριος είπε...

καλέ μου φίλε θεωρείς πως έχω πέσει θύμα παραπληροφόρησης αλλά σου εγγυόμαι δεν συμβαίνει αυτό γιατί ανέφερα ακριβώς επείτηδες το γεγονός με το Αφγανάκι όχι επειδη τα πουλημένα ΜΜΕ το είπαν (καθώς ειπώθηκε απο αυτά πως ίσως προκειται και για ακροδεξιά οργάνωση) αλλά για να καταδείξω οτι ορισμένες "επαναστατικές" και καλά οργανώσεις έχουν τους ίδιους σκοπούς και τις ίδιες ρίζες και οτι στην ουσία τα στημένα τυφλά ή φανερά χτυπηματα δεν έχουν ιδεολογία οταν εξυπηρετούν την καθεστώσα εξουσία με τον τρόπο που ενεργούν οι εντελοδόχοι τους εφοσον καταπνιγουν την λαική οργή κατευνάζοντας τη υπο το αίσθημα του φόβου της ασφαλειας της ζωής.
Ελπίζω να μη σου έμεινε μόνο αυτό απο το κειμενο και εαν διαφωνείς εδώ είμαι να το συζητησουμε. Να εισαι καλά...

marianaonice είπε...

"Εμείς ως Σέχτα Επαναστατών πιστεύουμε πως μόνο μέσα από την ολοκληρωτική καταστροφή του κράτους και των σημερινών δομών θα μπορέσει να ανατείλει μια νέα προοπτική ζωής..."

Το πιάσατε το υπονοούμενο??...
Φυσικά και σε αγαστή συνεργασία με τους αρχιπροδότες αυτού του έθνους θα διαλύσουν ό,τι απέμεινε!!!
Τι άλλο θέλουμε για να καταλάβουμε από ποια πλευρά της όχθης είναι?
Όχι πάντως από τη δική μας πλευρά!!

Παραμύθια για κρετίνους είναι όλα όσα απαρριθμούν στην "προκήρυξή" τους οι "επαναστάτες του γλυκού νερού" που θέλουν να μας πείσουν ότι αυτοί δεν συνεργάζονται με την αντιτρομοκρατική....υπηρεσία...
Οι κλώνοι του ίδιου συστήματος "κονταροχτυπιούνται" για να μας προσφέρουν "θέαμα" και ...ελπίδα
για έναν καλύτερο κόσμο...
Αλλά δεν τσιμπάμε και όσο και αν η ΣΕΧΤΑ ..."αγαπάει" τους ανώνυμους μπλόγκερς εμείς δεν αγαπάμε τη ΣΕΧΤΑ και τους φτηνούς δολοφόνους του κοινού ποινικού δικαίου που συνεργάζονται με τους προδότες μας!!
Eυχαριστούμε για την "αγάπη" τους, αλλά ...δεν θα πάρουμε, ούτε θα καταφέρουν να μας ταυτίσουν μαζί τους, όσο κι αν προσπαθήσουν!!!.
Και κάτι ακόμη;:

Καλό το παραμυθάκι τους για δήθεν δικαιοσύνη και κάθαρση από τους σάπιους του συστήματος αλλά δεν πιάνει!!
Όλως τυχαία τους φταίει ο Κοντομηνάς και οι μεγαλοδημοσιογράφοι ή μεγαλοδικαστές, μεγαλοδιευθυντές, μεγαλοαστυνομικοί αλλά το σπαθί της δολοφονικής δικαιοσύνης τους πέφτει πάντα στους μαϊντανούς και παρατρεχάμενους ή στους μικρούς και αδύναμους εργαζόμενους κάτω από την καταπίεση του ίδιου του συστήματος!!
ΤΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑ ΟΙ ΣΕΧΤΑΔΕΣ ΚΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙ ΑΓΡΙΟΥΣ!
Σιγά μη γίναμε καλύτεροι και καθαρίσαμε την κοινωνία με τη δολοφονία του Γκιόλια!!
Πριν από το Γκιόλια προηγούνται οι αρχιπροδότες αυτού του έθνους!
Εκεί είναι η μαγκιά, αν θέλουν να καθαρίσουν κάποιον ας καθαρίσουν ευθέως τον ίδιο και όχι τον υπασπιστή του ή την ορντινάτζα του!
Τσάμπα μάγκες γεμίσαμε πια!!!

marianaonice είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Σιγαλας Μακαριος είπε...

Τσαμπα επαναστατες θα έλεγα εγώ...
Τις καλημέρες μου...και καλως σε βρήκα στον ιστοχώρο...

Υ.Γ Τις επαναστασεις του λαού πάντα προδοτες τις καπηλευονται, οποτε γρηγορείτε...

Laplace είπε...

καλησπερα φιλε

δεν ειχα δει αυτη την αναρτηση..
συμφωνω μαζι σου κ κυριως με εκφραζει απολυτα το τελειο σχολιο της Μαριαννας..

οσο για το mypanathinaikos,τα ειπαμε εκει.δεν εγινε κατι..μεσα στο προγραμμα ειναι οι τσακωμοι κ οι διαφωνιες..χωρις αυτα δεν θα λεγομασταν ανθρωποι αλλα ρομποτακια..
αφου τα βρηκατε,ολα καλα.. οι 2 ειστε πολυ καλα ατομα κ θα δεις πως θα τα συζητατε πολυ καλα απο εδω κ περα.

Υ.Γ.πολυ σωστος ο passenger,ολη μερα εκει μεσα την βγαζουν οι γαυροι,αφορμες για σχολια ψαχνουν..μας βαζουν κ αναφορα στο red-dna το κωλοφορουμ τους..

αλλα πλεον ειμαστε τοσο γνωστοι που παιρνουν αμεσως τις απαντησεις τους..σε ενα μπλογκ γαυρου δημοσιοκαφρου στην gazzetta εγραφαν οτι πηγαμε στο γουεμπλει με ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΑ ΝΕΡΑ(αν εχουν τον θεο τους ελεγαν οτι δηλητηριασαμε τους γιουγκοσλαβους) και αμεσα καποιοι αναγνωστες μας βρηκαν τα λινκ μας που ειχαμε ανεβασει την βρωμικη ιστορια τους με την τσσκα(θυμασαι που ειχαν δηλητηριασει ολη την αποστολη τους) κ τους ξεβρακωσαν κανονικα..
για να τους δω,θα ξαναβαλουν λινκ μας στο gayροφορουμ τους?

marianaonice είπε...

@Laplace
Χαίρομαι που συμφωνούμε.
Αν και επί της ουσίας νομίζω δεν διαφωνήσαμε ποτέ.
:)))

Laplace είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Laplace είπε...

καλησπερα Μαριαννα
ετσι ειναι :)

επι της ευκαιριας:συγχαρητηρια για τις εκπομπες σας στο e-ραδιοφωνο,εισαστε πολυ καλοι κ μπραβο σας για το βημα που δινετε στους αλλους μπλογκερς.

καλη συνεχεια κ καλη επιτυχια(που την εχετε ετσι κ αλλιως)σας ευχομαι.

καλο βραδυ :)

marianaonice είπε...

@Laplace
Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Χαίρομαι πολύ να το ξέρεις.
Τώρα έχουμε μία απλή συνομιλία στο ραδιόφωνό μας.
Μπες να ακούσεις αν θέλεις
http://freeblogers.listen2myradio.com

Ίσως κάποια στιγμή έχουμε τη χαρά να μιλήσεις κι εσύ μαζί μας εκεί.
:))

Laplace είπε...

ευχαριστω πολυ Μαριαννα

ακουω που τα λενε Ανεμος-Νασος κ οντως ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα..
Κινα θα γινουμε..σωστα τα λενε..
Ουτε χουντα να ειχαμε.. :(

θα κινδυνευουμε ανα πασα στιγμη να απολυθουμε,να μας απειλουν οι συναδελφοι μας πως θα μας καρφωσουν στους εργοδοτες μας,να την στησουν εξω απο το σπιτι μας παρακρατικοι κ να μας καθαρισουν(οπως με Γκιολια) κ πολλα αλλα :(

απιστευτα χαλια..

μαρεσει που λιγες ημερες πριν τις εκλογες ελεγα πως ο ΓΑΠ ειναι πιο δημοκρατης απο τον καρμανλη,τρομαρα μου..και αποδειχθηκε 100 φορες χειροτερος..αλλα ειχα πεσει κ εγω θυμα της προπαγανδας μερικων Blogger οπαδων του πασοκ..

καλη συνεχεια Μαριαννα,ελπιζω να μην επαληθευτουν οι φοβοι μας..

καλο βραδυ Μαριαννα :)

marianaonice είπε...

Όλοι μας ελπίσαμε και θέλαμε να ελπίσουμε ο ΓΑΠ να ήταν πιο δημοκρατικός από τον Καραμανλή.
Δυστυχώς διαψευστήκαμε οικτρά και πέσαμε απλά σε εντολοδόχο δοσίλογο της διεθνούς παγκόσμιας οικονομικής μαφίας!

marianaonice είπε...

O Nάσος ο Ζαγκογιάννης ήταν Πασόκος μα από τους σωστούς ανθρώπους που τα είδε κι ο ίδιος τα χάλια μας και κατάλαβε ότι πρόκειται για προδοσία.

Καλό βράδυ Laplace!
:))

Σιγαλας Μακαριος είπε...

Χαιρομαι ιδιαιτερα για αυτήν την προσπάθεια στο ραδιόφωνο και ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες.
Μικρα μικρα πραγματακια φτιαχνουν ενα πεδίο δρασης.
Η άμεση συμμετοχική δημοκρατία, ο λόγος στον απλό πολιτη είναι η λύση και η αφυπνιση του με το να συμμετάσχει στα κοινά ως ενεργό όν και όχι ως ενεργούμενο απο οποιοδηποτε κομματικό μηχανισμό.

Ο καθένας μέσα απο τη εργασία του , απο τις επιλογές του και τον τρόπο που λειτουργεί ως άνθρωπος μπορεί να συνεισφέρει τα μέγιστα.

Τυχαίνει λόγο δουλειάς να έρχομαι σε επαφή και με ανθρώπους του "καλλιτεχνικού" χώρου (αξιόλογα ονόματα) και ακόμα και αυτους προσπαθώ να αφυπνίσω να χρησιμοποιησουν τη δύναμη που διαθέτουν στα μέσα για την ανάταση του Ελληνα και τον απεγκλωβισμό του απο το μικροκοσμο των ψευδαισθησεων και της καταναλωτικης κουλτούρας που τον έχουν υποτάξει. Και αυτοί είναι διστακτικοί. Συζητώντας προχτές με έναν πραγματικά μεγάλο καλλιτεχνη, που το ήθος του είναι εξαίρετο, του ειπα οτι το να πεις τα τραγουδια σου που όντως προάγουν πολιτισμό δεν ειναι αρκετο και το κάνεις απο εσωτερική σου ανάγκη. Είχε μείνει ένα τεταρτο αμιλητος και με άκουγε και στο τέλος μου είπε οτι για όσα του λέω θα αποτραβηχτεί και θα πάει να ζήσει συντομα σε ένα νησί. Και εκεινος δεν μπορει να συννενοηθει με ανθρωπους του χωρου του παρα μόνο με ελάχιστους. Του είπα οτι δεν ειναι αυτή η λύση. Οτι εκεινος πρεπει να αρθρωσει λόγο εναντια στη μαστιγα που μας κατατρωει και οτι η λύση είναι η συμμετοχή μας και να διαβάλουμε το σύστημα εκ των έσω... για να δουμε...
@Μαριάννα ποτε δεν πιστεψα οτι ο ΓΑΠ ειναι δημοκρατης και τον έκραζα ασυστολα πριν τις εκλογες. Επαληθευτικα όσο δεν πάει...

la place μου σιγα μην ασχοληθουμε με τους ανυπαρκτους με τα κοντομανικα. αρουραιοι αρουραιοι σας βολεψανε και πάλι οι Εβραίοι...

marianaonice είπε...

Σήμερα το βράδυ ο Άνεμος θα κάνει εκπομπή κατά τις 10.00
Αν θέλεις πάτα να τον ακούσεις.
http://freeblogers.listen2myradio.com
Μπορείς και να παρέμβεις να πεις ζωντανά τις απόψεις σου, αν έχεις λογαριασμό στο skype ή στο gmail. Οι διευθύνσεις του Άνεμου είναι:
anastaisos panoy και anemos521@gmail.com
Κάλεσέ τον να σε βάλει στην κουβέντα.
Εγώ δυστυχώς, απόψε δεν θα είμαι σπίτι και δεν ξέρω αν θα προλάβω.
Έχεις απόλυτο δίκιο:
Ο καθένας μέσα απο τη εργασία του απο τις επιλογές του και τον τρόπο που λειτουργεί ως άνθρωπος μπορεί να συνεισφέρει τα μέγιστα και όλοι μαζί ενωμένοι ακόμη περισσότερα.
Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε και χαιρόμαστε όταν βλέπουμε ότι υπάρχουν κι άλλοι σαν εμάς που δεν παραιτούνται και δεν σηκώνουν τα χέρια ψηλά.
Καλημέρα.