Παρασκευή, Φεβρουαρίου 20, 2009

Ποιοί είναι οι ελοχίμ και οι Νεφελίμ;

Σύμφωνα με την γένεση πρώτα ο Θεός εποίησε το ελοχίμ και μετά τους αγγέλους. Οι ελοχίμ θεωρούνται ανώτερες οντότητες από τους αγγέλους. Ειδικά ο πρώτος ελοχίμ, ο παλαιός όλων των εποχών όπως λέει ο Ενώχ. Και αφού ολοκληρώθηκε η Δημιουργία έδωσε εντολή να δημιουργηθεί ο άνθρωπος (σε ποιον;) καθ΄εικόνα και ομοίωση (στον πρώτο ελοχίμ). Αφού ο άνθρωπος θα ήταν καθ’ομοίωση των ελοχίμ, κατά την εξέλιξη του θα ήταν ανώτερος από τους αγγέλους. Για αυτό το λόγο έγινε η ανταρσία των αγγέλων με αρχηγό τον σαμαέλ, τον γνωστό και ως διάβολο. Οι άγγελοι που εξεργέθηκαν έμειναν γνωστοί ως εκπεσόντες άγγελοι. Μετέπειτα ήρθε και η πτώση του ανθρώπου από τον ουρανό με την γνωστή ιστορία του Αδάμ την Εύα και το μήλο. Όλα αυτά βέβαια χρήζουν τεράστιας ανάλυσης, πράγμα αδύνατο σε τόσο μικρό χώρο. Κατα την πτώση του ανθρώπου έδωσε εντολή ο Θεός να επιτηρούν την γη και τον άνθρωπο 201 ελοχίμ και στον άνθρωπο την εντολή αυξάνεστε και πληθύνεστε. Το πληθύνεστε σημαίνει να γίνεστε περισσότεροι το αυξάνεστε σημαίνει να εξελίσσεστε σε αυτό που είμαστε προορισμένοι να γίνουμε. Δηλαδή καθομήοση των ελοχιμ. Οι 201 ελοχίμ που δεν έχουν το δικαίωμα του αυξάνεστε και πληθύνεστε πράξανε μια μεγάλη αμαρτία. Ποια: την αμαρτία του πληθύνεστε. Σύμφωνα λοιπόν με τις ελάχιστες δημοσιοποιημένες πηγές, που είναι η αρχαία ελληνική μυθιστορία, η Παλαιά Διαθήκη και ο απόκρυφο βιβλίο του Ενώχ, κάποιοι ... σύμφωνα με την Παλαιά Διαθήκη (Γένεση, κεφ 6, 1-2), οι Ελοχείμ, παρά το θέλημα του Θεού συνευρέθηκαν με τις κόρες των ανθρώπων και δημιουργήθηκαν όντα, πλάσματα, ξεχωριστά μεν, αποκυήματα πράξεως ανομίας δε. Τα πλάσματα αυτά πολέμησαν μεταξύ τους (τιτανομαχία) και οι νικητές έκλεισαν τους ηττημένους στα "Τάρταρα", σφραγίζοντας τους μέσα στη Γη με ειδικές "πύλες" που τίποτε δε μπορούσε θεωρητικάνα τις ανοίξει. Οι νικητές παρεξετράπησαν παίζοντας το θεοί και θεές μεταξύ των ανθρώπων, αφού οι δυνάμεις τους και οι ικανότητές τους ήσαν υπεράνθρωπες. Τα γένη αυτών είναι:

• το γένος του Κρόνου-των ανθρωπόμορφων.
• το γένος των μαλτσεχ η του ανουβι, με σώμα ανθρώπων και κεφάλι τσακαλιού. Ο μύθος των λυκάνθρωπων. Από τους πιο επικίνδυνους.
• το γένος των ναρουντχ των τραγόμορφων.
• το γένος βαλαχ με πόδια και κεφάλι τράγου. Οι σάτυροι της ελληνικής μυθολογίας
• το γένος των ρεβαχ των κενταύρων.
• το γένος καχρεχ με σώμα ανθρώπου και κεφάλι ταύρου. Θυμάστε τον μινόταυρο;
• το γένος με κόκκινο σώμα.
• το γένος ντουσβεχ που είναι οι κύκλωπες.
• το γένος λονσντβεχ με ανθρώπινο σώμα και κεφάλι αιλουροειδούς.
• το γένος σαχερνεχ με κεφάλι πουλιού και σώμα ανθρώπου.
• το γένος λαχμεχ με σώμα αίλουρου και κεφάλι πουλιού.
• το γένος κασναχ με σώμα ανθρώπου και κεφάλι ερπετού. Οι ερπετοειδής των ufoλόγων.
• το γένος μασραβεχ με σώμα φτερωτού ταύρου και κεφάλι ανθρώπου.
• το γένος ζασραντεχ των γνωστών εκατοχειρων της ελληνικής μυθολογίας.
• το γένος μπαχομεθ των νυχτεριδόμορφων. Ο μύθος των βρυκολάκων.
• το γένος κασραμπαχ των ακέφαλων ανθρώπων. Mothman?
• το γένος των βασρανεχ το γένος των γκρι δούλων των νεφελιμ. Οι γκρί εξωγήνοι των ufoλόγων.


Αυτοί είτε από φόβο είτε από τις εκπληκτικές δυνάμεις που είχαν λατρεύτηκαν σαν θεοί από τους ανθρώπους. Με τα χρόνια η καταπίεση των νεφελίμ έφτασε στα άκρα. Μας χρησιμοποιούσαν είτε σαν δούλους είτε σαν τροφή. Μέχρι που γεννήθηκε ο Δίας. Ένας κρόνιος νεφελίμ που παρόλα τα ελαττώματα του χαρακτήρα του είχε ανεπτυγμένο το αίσθημα της δικαιοσύνης. Οι δυνάμεις του πλησίαζαν αυτές των προπατόρων τους των ελοχιμ. Έτσι δημιουργήθηκαν 2 στρατόπεδα. Αυτό τον νεφελίμ που ακολουθούσαν τον Κρόνο , τον πατέρα του Δια, και πίστευαν ότι οι άνθρωποι είναι για να τους υπηρετούν και από την άλλη με αρχηγό τον Δια που πίστευε ότι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν δικαιώματα. Μετά την επικράτηση του μαζί με άλλους ανθρωπόμορφους νεφελίμ αυτοονομαστήκαν ελ. Ο Δίας κατάφερε να περιορίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τους νεφελιμ και να δώσει ελευθερία και δικαιώματα στους ανθρώπους. Έχετε αναρωτηθεί γιατί ακόμα και σήμερα έχουμε ονόματα σε οδούς όπως την οδό σωτηρος Διός; Ο πατερας του δια ο Κρόνος περιορίστηκε στην Ατλαντίδα μαζί με τους ομοϊδεάτες του και ο Δίας έστησε σαν διοικητήριο τον Όλυμπο. Οι γνωστοί μας 12 θεοί. Δεν άργησε όμως να έρθει ο πόλεμος. Έτσι έγινε ο πόλεμος ελ-ληνων ατλάντων με ολέθρια αποτελέσματα. Οι Νεφελίμ λοιπον ήταν μια προκατακλυσμιαία φυλή, που στη Βίβλο αναφέρονται ως γίγαντες. Ήταν, όπως λέγεται, τα παιδιά που γεννήθηκαν από τις «κόρες των ανθρώπων», και τους «Υιούς του Θεού». Είναι υψίστης σημασίας να σημειωθεί ότι αναφέρονται σχεδόν ταυτόχρονα με τη δήλωση του Θεού ότι θα κατάστρεφε τη γη με πλημμύρα και φαίνεται απ' αυτή τη σχέση ότι η επίδρασή τους στο ανθρώπινο γένος ήταν μια απ' τις βασικές αιτίες που προκάλεσαν την καταστροφή.
Διαβάζουμε στο βιβλίο της Γένεσις 6:1-7 :¨΄ Όταν οι άνθρωποι άρχισαν να αυξάνονται αριθμητικά πάνω στη γη και γεννούσαν κόρες. Οι γιοι του Θεού είδαν ότι οι κόρες των ανθρώπων ήταν όμορφες και παντρεύτηκαν όσες απ' αυτές διάλεξαν. Τότε ο ΚΥΡΙΟΣ είπε, «Το Πνεύμα Μου δε θα μείνει με τον άνθρωπο για πάντα, καθώς αυτός είναι θνητός. Οι μέρες του θα είναι εκατόν είκοσι χρόνια.» Οι Νεφελίμ ήταν στη γη εκείνες τις μέρες - καθώς και μετά - όταν οι γιοι του Θεού πήγαν στις κόρες των ανθρώπων και έκαναν μαζί τους παιδιά. Ήταν οι ήρωες απ' τα αρχαία χρόνια, άντρες ξακουστοί. Ο ΚΥΡΙΟΣ είδε πόσο μεγάλη είχε γίνει η κακία του ανθρώπου στη γη, και ότι κάθε διάθεση των σκέψεων της καρδιάς του ήταν πάντα μόνο πονηρή.¨΄΄
Οι Νεφελίμ ήταν μια φυλή γιγάντων που προέκυψε απ' τη σεξουαλική ένωση των υιών του Θεού (ενδεχομένως έκπτωτων αγγέλων) με τις κόρες των ανθρώπων. Μεταφρασμένο απ' τα Εβραϊκά κείμενα, το «Nephilim» σημαίνει «έκπτωτοι». Ήταν ξακουστοί για τη δύναμή τους, την ανδρεία τους, καθώς και μια μεγάλη ικανότητα για αμαρτίες. Δύο κείμενα ουσιαστικής σημασίας για την ιστορία των Νεφελίμ, η Βίβλος και οι Πάπυροι της Νεκράς Θάλασσας, αναφέρουν διάφορα ονόματα γι' αυτούς. Η κακοήθεια των Νεφελίμ έφερε μαζί της κι ένα βαρύ φόρο αίματος. Το Γένεσις 6:5 αναφέρεται στη διαφθορά που είχαν επιφέρει οι Νεφελίμ ανάμεσα στους ανθρώπους και στους εαυτούς τους: «ο Κύριος είδε πόσο μεγάλη είχε γίνει η κακοήθεια του ανθρώπου στη γη ... » Η σατανική τους ανταρσία είχε ξεσηκώσει τόσο την οργή, όσο και τη λύπη του Θεού. Έτσι ο Θεός έστειλε τον άγγελο Γαβριήλ να ανάψει έναν εμφύλιο πόλεμο ανάμεσα στους Νεφελίμ. Επέλεξε, επίσης, τον Ενώχ, έναν δίκαιο άνθρωπο, για να ενημερώσει τους έκπτωτους αγγέλους για την απόφαση που είχε πάρει γι' αυτούς και τα παιδιά τους. Ο Θεός δεν άφηνε καθόλου ήσυχους τους έκπτωτους αγγέλους, καθώς δεν μπορούσαν να σηκώσουν τα μάτια τους στον ουρανό και αργότερα επρόκειτο να αλυσοδεθούν. Το τέλος των Νεφελίμ ήρθε με τον πόλεμο που πυροδότησε ο Γαβριήλ, στον οποίο οι γίγαντες τελικά αφάνισαν ο ένας τον άλλο.
Η εδρα των Νεφελιμ βρισκεται στην ερημο Τακλα Μακαν, στην επαρχια Ξιν Γιανγκ, στην Βορεια Κινα. Το ονομα Τακλα Μακαν στην τοπικη γλωσσα σημαινει μπαινεις μεσα αλλα δεν βγαινεις εξω. Εκει λοιπον υπαρχει μια παναρχαια και τεραστιων διαστασεων πυραμιδα που στην κορυφη της καποτε υπηρχε ο ναος του Βααλ. Κατω λοιπον απο την αρχαια αυτη πυραμιδα η οποια ονομαζεται Λευκη Πυραμιδα, υπαρχει μια υπογεια πολιτεια που ονομαζεται Μαχ-Τανε που στην γλωσσα των Ναχρμπεν σημαινει Λευκη Πολιτεια. Το Λευκο Αδελφοτατο για το οποιο και οι γεροντες του Αγιου Ορους γνωριζουν. Είναι ουσιαστικα ενα 12μελες συμβουλιο το οποιο αποτελειται απο Νεφελιμ και αλλους αρχεγονες δαιμονες οι οποιο ειναι ο Αζαζελ, ο Αζαζελον, ο Αζαραντελ και ο Αζαελ. Στους τεσσερις αυτους δαιμονες-αγγελους, θα δοθει εξουσια να κανουν μεγαλες καταστροφες πανω στην γη στα εσχατα χρονια. Ο Αγιος Ανδρεας μιλαει οτι η εξουσία τους πανω στην γη θα κρατησει για 660 ημερες ενω στο χωριο που ακολουθει απο την Αποκαλυψη γινεται λογος για 5 μηνες μονο, δηλαδη για 150 ημερες, γιατι ο κοσμος δεν θα αντεχει περισσοτερο. Φανταστείτε τι εχουμε να τραβηξουμε δηλαδη.
[Αποκάλυψη Κεφ. Θ΄10 : και εχουσιν ουρας όμοίας σκορπίοις και κέντρα, και εν ταίς ουραίς αυτών εξουσίαν εχουσι του αδικησαι τους ανθρώπους μηνας πέντε]

Οι Νεφελιμ, δεν μπορουν να βγουν απο τις πυλες, παρα μονο οι πολυ πνευματικα ισχυροι απο αυτους, οταν καποιος τους καλεσει οπως γινεται και με το καλεσμα απλων δαιμονων. Την επανοδο τους στη γη την ονομαζουν Μεγαλη Επιστροφη. Τις πυλες αυτες θα ανοιξει ο αντιχριστος στα εσχατα χρονια. Δεν ειναι τυχαιο που εχει ειπωθει οτι οι μαρτυρες αυτων των χρονων θα ειναι οι μεγαλυτεροι ολων των εποχων...

Οι Νεφελιμ καταλαμβάνουν σώματα ανθρώπων. Οι Νεφελίμ που «ζουν ανάμεσά μας» είναι χωρισμένοι σε δύο κλάδους. Στους διοικητικούς και στους παρατηρητές. Οι «διοικητικοί» προωθούν τα νομοσχέδια και τα διατάγματά τους στους δήθεν τόπους λήψης αποφάσεων, στα ελεγχόμενα κοινοβούλια και τον ΟΗΕ και τους άλλους διεθνείς οργανισμούς. Λέω ελεγχόμενα κοινοβούλια, επειδή υπάρχουν και εκείνα στα οποία ο έλεγχος δεν είναι απόλυτος.
Οι παρατηρητές, που είναι και οι περισσότεροι, συμμετέχουν στα κέντρα αποφάσεων σε όλο τον κόσμο και κυρίως ζούν σαν απλοί πολίτες σε όλη την υφήλιο για να αφουγκράζονται τον πραγματικό παλμό των λαϊκών μαζών. Μπορεί να είναι ο γείτονας της διπλανής πόρτας, ο φούρναρης της γωνίας, ο ταξιτζής που περνά από μπροστά μας, ο γιατρός που εμπιστευόμαστε και ούτω καθ' εξής.

Διευθύνουν απο τις θετικές επιστήμες μέχρι τις βιομηχανιες καλληντικων και ρουχων. Ελεγχουν την show biz, την πορνεια, τα ναρκωτικα μεχρι τις παιδικες τροφες. Τιποτα δεν δοιηκειται απο τις κυβερνησεις μας. Οι πολιτικοι που τις αποτελουν ειναι απλα μαριονετες και εκτελουν τις εντολες τους. Θελετε πραγματι να δειτε τι σημαινει μαριονετα; Δειτε το ακολουθο βιντεο και πως εμφανίζεται ο Bill Clinton, στην διάρκεια διαλλείματος συνέντευξης κατά το μακιγιάρισμα και τρελαθείτε....δεν αντιδρά...


Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια: